OLIVAS chupadedos – 2,5€
OLIVES chupadedos
ESCALIVADA con anchoas de l’Escala sobre pan de cristal – 7,5€
ESCALIVADA amb anxoves de l’Escala sobre pa de vidre
BRAVAS con alioli de tomillo y polvo de chorizo – 4,5€
BRAVES amb allioli de farigola i pols de xoriço
Nuestra ENSALADILLA RUSA – 4,5€
La nostra AMANIDA RUSSA
JAMÓN ibérico de bellota (50 gr.) – 10,5€
PERNIL ibèric de gla (50gr.)
Tabla de QUESOS del mundo – 11,5€
Fusta de FORMATGES del món
ENSALADA de tomate, ventresca de bonito, arenque ahumado y aceitunas negras de Aragón – 9,5€
AMANIDA de tomàquet, ventresca de bonítol, areng fumat i olives negres d´Aragó
BURRATA a la plancha con alcachofas y crujiente de ajos tiernos – 13,5€
BURRATA a la planxa amb carxofes i cruixent d´alls tendres
CALAMARES a la andaluza sobre mayonesa de aceitunas y sweet chilli – 10,9€
CALAMARS a l´andalusa sobre maionesa d´olives i sweet chilli
MOLLETES de pulpo gallego en chipotle con guacacomle (2u) – 7€
MOLLETES de polp gallec en chipotle amb guacamole
FINGERS de pollo de corral picantones con mayonesa de curry – 7,5€
FINGERS de pollastre de pagès picantons amb maionesa de curry
Pepito de RABO DE TORO – 9,5€
Pepito de CUA DE TORO
HUEVOS ECO ROTOS con trufa negra y salamino – 10,5€
OUS ECO TRENCATS amb tòfona negra i salamino
MEJILLONES GALLEGOS al curry verde en leche de coco – 9,9€
MUSCLOS GALLECS al curri verd en llet
de coco
TARTAR DE ATÚN ROJO y aguacate – 12,5€
TARTAR DE TONYINA VERMELLA i alvocat
CRÊPE DE KOKOTXAS de bacalao al pilpil – 12,5€
CRÊPE DE KOKOTXAS de bacallà al pilpil
PULPO a la parrilla sobre parmentier de azafrán ahumado – 17,5€
POP a la graella sobre parmentier de safrà fumat
WOK DE ARROZ en soja, con gambas y verduritas – 12€
WOK D´ARRÒS en soia, amb gambes i verduretes
ARROZ al vino tinto con calamares y pulpo – 16,5€
ARRÒS al vi negre amb calamars i pop
ARROZ cremoso de Idiazábal, setas y panceta ibérica – 16,5€
ARRÒS cremós d´Idiazábal, bolets i cansalada ibèrica
QUESADILLAS de ropa vieja con queso hilado Oaxaca (2uds) – 8€
QUESADILLAS de ropa vieja amb formatge fitlat Oaxaca (2uds)
MAGRET DE PATO marinado en miso sobre puré de manzana y jengibre encurtido – 13,5€
MAGRET d´anèc marinat en miso sobre puré de poma i gingebre
ROLLS de cordero estilo moruno con tsatziki y rúcula – 9,5€
ROLLS de xai (ternasco) estilo moruno amb tsatziki i ruca
Steak Tartar de solomillo de vaca vieja – 14,5€
Steak Tartar de rellom de vaca vella
TERNASCO DE ARAGÓN asado a baja temperatura – 17,5€
TERNASCO D’ARAGÓ rostit a baixa temperatura